Maassluise Muziekweek 2019

Jong Talent Concours Maassluis

Het concours de ‘Maassluise Muziekweek’ gaat met de 60e editie in 2019 verder onder de naam ‘Jong Talent Concours Maassluis’. Het concours, georganiseerd door de stichting Maassluise Muziekweek, is voor veel prijswinnaars al jarenlang de springplank naar het conservatorium en het vak als professioneel musicus. Met een nieuwe, frisse blik op de toekomst gaat het concours onder deze kersverse naam verder.

Jong Talent Concours Maassluis is een concours, gericht op klassieke muziek, waaraan jaarlijks circa 120 kinderen en jongeren uit het hele land deelnemen. Waar het concours voor veel prijswinnaars dé springplank is naar het conservatorium, is deelname voor anderen een stimulans om verder te gaan met muziek een leven lang. Stichting Maassluise Muziekweek wil talentvolle kinderen en jongeren op een toegankelijke manier verder helpen op hun muzikale pad.

Jong Talent Concours Maassluis vindt plaats in de voorjaarsvakantie van 2019.

Inschrijven op het concours kan vanaf 1 november 2018. Zie hiervoor pagina ‘CONCOURS’.

Het 60-jarig jubileum belooft extra feestelijk te worden met masterclasses door de wereldberoemde violiste Maria Milstein en pianist Hannes Minnaar. Bovendien komt het Riccioti Ensemble een concert geven in Maassluis.

Zie hiervoor pagina ‘60 jaar jubileum’.

Jong Talent Concours Maassluis 1 Logo FullColour