Maassluise Muziekweek 2019

Jong Talent Concours Maassluis

Het concours de ‘Maassluise Muziekweek’ gaat met de 60e editie in 2019 verder onder de naam ‘Jong Talent Concours Maassluis’. Het concours, georganiseerd door de stichting Maassluise Muziekweek, is voor veel prijswinnaars al jarenlang de springplank naar het conservatorium en het vak als professioneel musicus. Met een nieuwe, frisse blik op de toekomst gaat het concours onder deze kersverse naam verder.

Jong Talent Concours Maassluis is een concours, gericht op klassieke muziek, waaraan jaarlijks circa 120 kinderen en jongeren uit het hele land deelnemen. Waar het concours voor veel prijswinnaars dé springplank is naar het conservatorium, is deelname voor anderen een stimulans om verder te gaan met muziek een leven lang. Stichting Maassluise Muziekweek wil talentvolle kinderen en jongeren op een toegankelijke manier verder helpen op hun muzikale pad.

Jong Talent Concours Maassluis 2019 heeft in week 9 plaatsgevonden. Hier ziet u de winnaars.
Zaterdag 2 maart speelden de fantastische prijswinnaars nog een keer hun prachtige stukken. Locatie was de Groote Kerk, Kerkplein 2 in Maassluis.
De prijzen werden uitgereikt door dr. Edo Haan, burgemeester van Maassluis en de heer Jaap Kroonenburg, voorzitter van de Govert van Wijnstichting. 

Het 60-jarig jubileum belooft extra feestelijk te worden met masterclasses door de wereldberoemde violiste Maria Milstein en pianist Hannes Minnaar. Bovendien komt het Riccioti Ensemble een concert geven in Maassluis.

Zie hiervoor pagina ‘60 jaar jubileum’.

Jong Talent Concours Maassluis 1 Logo FullColour