Zussen Pedano bij Podium Witteman

pedanoDe gezusters Pedano, (Maria, hobo en zang) en Anuschka (altviool) zijn aanstaande zondag te gast in het zondagse tv-programma Podium Witteman. Twee geweldige talenten, die onder andere al meerdere malen prijzen in de wacht wisten te slepen tijdens de Maassluise Muziekweek.

Ze wisten ook in andere concoursen en elders de harten van het publiek te veroveren. In Maassluis zijn zij door de verschillende optredens, al lang geen vreemden meer. Na het grote succes in 2016 organiseert Lionsclub Maassluis dit jaar weer een Classical Winter Concert in de Groote Kerk in Maassluis. Het concert vindt plaats op zaterdag 16 december om 20:00 uur. Het belooft ook dit jaar weer een mooie avond te worden waar talentvolle musici optreden.

Een aantal ‘grote’ namen bleken bereid te zijn om deze avond muzikaal in te vullen. Er zijn optredens van Camerata Terra Reno (o.l.v. Marco Bons), Anuschka en Maria Pedano, Pelle van Esch en Jaap Kroonenburg.

Zowel Marco Bons, Anuschka en Maria Pedano als Pelle van Esch vielen tijdens een of meerder edities van de Maassluise Muziekweek in de prijzen. Ook bij andere concoursen gooiden zij hoge ogen. Zeker de moeite waard om 16 december in uw agenda te noteren.

Laureatenconcert
MAAR…… zaterdag 21 oktober aanstaande kunt u alvast, vanaf 14.00 uur in de Groote Kerk van Maassluis, getuige zijn van het optreden van de winnaars van de 58ste editie van de Maassluise Muziekweek tijdens het Laureatenconcert. Het programma wordt afgewisseld met het optreden van danseressen van Balletstudio Westside.
Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang! Kaarten kosten €7,50 en zijn te koop aan de deur van de Groote Kerk aan Kerkplein 2.