Optreden Iris van Nuland tijdens ‘Het Kerst Muziekgala 2017’

iris van nuland kerstgalaIris van Nuland winnares van de tweede editie van Superkids 2016 en meerdere malen prijswinnaar tijdens de Maassluise Muziekweek treedt op tijdens ‘Het Kerst Muziekgala 2017‘.

De uitzending van het optreden en een portretje over Iris en de magie van haar viool, is aanstaande zaterdag 23 december om 20:25 uur op NPO1 en wordt herhaald op dinsdag 26 december om 9:15 uur bij NPO3.

Iris speelt samen met Roel van Velzen op piano ‘Do they know it’s Christmas?’ Dit concert is opgenomen in een met 7000 toeschouwers uitverkocht Ahoy. Onder de toeschouwers bevindt zich Koningin Máxima als eregast van het evenement. Daarnaast zijn er optredens van artiesten als Anita Meyer, Ronnie Flex en Trijntje Oosterhuis. Het feestelijke gala wordt gepresenteerd door Buddy Vedder en Romy Monteiro.

‘Het Kerst Muziekgala 2017‘ is de grote finale van ‘Lang Leve De Muziek Show’ en wordt georganiseerd in samenwerking met de stichting ‘Méér Muziek in de Klas’. Deze stichting zet zich in om structureel meer en goed muziekonderwijs te realiseren op alle Nederlandse scholen. Hare Majesteit Koningin Máxima is erevoorzitter van dit platform.