Programma Zomeravondconcerten ‘t Woudt 2017

Zaterdag 13 mei, aanvang 16.00 uur Rie Kimura, barokviool en Pieter-Jan Belder, fortepiano met werken van Mozart en Beethoven. Zaterdag 27 mei, aanvang 20.00 uur Blokfluitist Erik Bosgraaf met zijn ensemble Cordevento met werken van Johann Sebastian Bach. Het concert wordt opgedragen aan de op 21 november 2015 overleden organist Jacques van Oortmerssen. Erik Bosgraaf, blokfluit en leiding, Evgeny Sviridov, viool Ivan Iliev, viool Zdenka Prochazkova, altviool, Linda Mantcheva, cello, Alessandro Pianu, klavecimbel. KAARTVERKOOP
De kaartverkoop start om 19.00 uur op de avond van het concert aan de kerk. Klik hier om via deze website kaarten te reserveren. Informatie: tel. 06 22183927, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Aanvangstijd van de avondconcerten is 20.00 uur en van de twee middagconcerten 16.00 uur. De toegangsprijs van de avondconcerten is € 18,50 en van de middagconcerten € 15,00 inclusief een drankje in het nabijgelegen koffiehuis ‘De Hooiberg’.
Ook kunt via deze website kaarten voor de concerten reserveren.

40 jaar ‘Zomeravondconcerten’ in het kerkje van ’t Woudt

In 2017 wordt voor de 40ste maal een serie ‘Zomeravondconcerten’ georganiseerd in het eeuwenoude kerkje van ’t Woudt. De jubileumserie bestaat voor deze bijzondere gelegenheid niet uit vijf maar uit zeven concerten, waarvan twee op de zaterdagmiddag. Nieuw is ook een masterclass voor jonge talenten. Een aantal ensembles, die de afgelopen jaren grote indruk hebben gemaakt, is voor onze jubileumserie wederom uitgenodigd.Naast dat het kerkje over een hele goede akoestiek beschikt en er volop parkeergelegenheid is, is er ook een gezellige horeca-uitspanning. Deze factoren maken, in combinatie met de fantastische musici en prachtige programma’s, de concerten in ’t Woudt tot een bijzondere belevenis.

Online reserveren is vanaf 1 februari 2017 mogelijk! Wij adviseren u van deze mogelijkheid gebruik te maken. U ontvangt altijd per omgaande een bevestiging van uw reservering! De kaarten kunnen vanaf één uur voor aanvang van het concert afgerekend en opgehaald worden in de hal de van de kerk. Pinnen is niet mogelijk.
Voor online reserveren en meer informatie zie:

www.concertentwoudt.nl of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.